top of page
Schermafbeelding 2023-09-12 om 08.51.09.png

Wie ben ik en wat doe ik

Aangenaam, mijn naam is Janet Tijsma. Het gezicht achter Zadellab en Praktijk Janet. Twee bedrijven die jou samen of los van elkaar goed kunnen helpen.

In 2015 ben ik afgestudeerd als Master of Saddle Fitting Consultant (MSFC) en in 2021 haalde ik mijn bachelor fysiotherapie. 

Deze, op het oog misschien wat gekke combinatie, past bij mijn streven naar balans en eenheid. Ik help graag mensen van hun fysieke klachten of blessure af. Door mijn kennis van paarden en zadels kan ik ruiters in het bijzonder helpen. Hierbij hanteer ik een holistische aanpak en kijk naar het geheel. In korte tijd kan ik samen met jou stappen maken om jouw souplesse, ontspanning, kracht en stabiliteit te verbeteren. Zo leer je weer te vertrouwen op je lichaam en versterk je tegelijkertijd de communicatie en de band met je paard. Een fit paard verdient ook een fitte ruiter!

 

Ook niet-ruiters zijn van harte welkom in mijn praktijk. Heb je last van je nek, schouders, of rug? Heb je andere lichamelijke klachten of oude blessures die in de weg zitten? Ik kan je helpen met verschillende soorten behandelingen.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page